За нас

ВОЗБУДА ЗА СЕКОГО И СЕКАДЕ

SUZUKI не произведува само автомобили, мотоцикли и бродски мотори, туку создава идеи кои го прават нашиот секојдневен живот поубав и инспиративен.

SUZUKI не следи правила освен една мантра – да извлече максимум од секој ден.

SUZUKI секогаш ги става клиентите на прво место – нивната позитивна емоција, нивната максимална безбедност и нивната секојдневна удобност се предводници во развојот на кој било производ.

SUZUKI – Way of Life!

ИСТОРИЈА

Во 1970 година, за прв пат го интегриравме системот за погон на четири тркала (4WD) во JIMNY, LJ10, следејќи ја нашата желба да обезбедиме поголема самодоверба и нови хоризонти за нашите клиенти.

 

По 50 годишното искуство, денес ја редефиниравме нашата 4WD технологија и ја именувавме како ALLGRIP. Без разлика дали возите по тешки патеки со многу вртења, необични терени, влажни или снежни патишта, со ALLGRIP го контролирате возењето и поставувате нови насоки.

ХИБРИДНА ТЕХНОЛОГИЈА

Сега купувањето автомобил со хибриден систем е полесно од кога и да било! Иновативната технологија ХИБРИД на SUZUKI е достапна за секого и истата нуди многу придобивки

5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА И ПАТНА ПОМОШ ЗА НОВИ ВОЗИЛА

Со купување на ново SUZUKI возило започнува и нашето возбудливо долгорочно пријателство. За таа цел на нашите нови клиенти им нудиме 5-годишна гаранција за сите модели на автомобили и 5 години бесплатна помош на пат.