КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

За нас е важно да им обезбедиме на нашите клиенти ажурирани и корисни информации за понудените производи и услуги, и од оваа причина ние секогаш се стремиме да ја ажурираме содржината на официјалната веб-страница на SUZUKI. Меѓутоа, ако сè уште имате прашања или ви требаат дополнителни информации, би сакале да ги споделите вашите предлози или да критикувате, слободно контактирајте не. 

Телефони за контакт
02 / 3089 089 – Централа
02 / 3089 088 – Салон
02 / 3089 085 – Сервис
02 / 3089 086 – Резервни делови

info@mirkat.com.mk
ул. Скупи 1, 1000 Скопје
Македонија