Услуги

Оперативен лизинг​

SUZUKI Македонија нуди практично и флексибилно решение за сите правни лица кои имат потреба да изнајмат повеќе возила за нивните деловни потреби на долг рок. Оперативниот лизинг е комплексна финансиска услуга која Ви овозможува да изберете и изнајмите автомобил (и) според вашата специфична потреба и саканите предизпозиции за нивото на опрема, боја, итн., при што месечната закупнина се признава како 100% оперативен трошок. Секој месец, преку една фактура, добивате месечна рата со сите трошоци за користениот возен парк на автомобили која вклучува - услуга, замена на потрошни материјали, гуми, осигурување, даноци, и многу повеќе: Услугата нуди пакет на решенија прилагодени според индивидуалните потреби на клиентот: Одржување на возила кај овластени сервисери на SUZUKI Изведување на сите потребни поправки на автомобилот Редовна замена на потрошните материјали Целосно покривање на осигурувањето од страна на овластена осигурителна компанија Обезбедување на заменско возило додека вашето возило е вон употреба и/или се сервисира Промена на гуми според сезоната - зима и лето , како и складирање на неискористениот комплет на гуми 24-часовна помош на пат со покриеност низ целата земја На овој начин, се минимизираат обврските и се планираат трошоците за одржување на возилото во вашата компанија. Ние ќе продолжиме да бидеме доверлив партнер кој професионално ќе ве консултира и ќе го пронајде вистинското решение за вашиот бизнис.

Корпоративни продажби​

SUZUKI Македонија ја воведува посебна услуга за деловни клиенти. Нашата програма SUZUKI CORPORATE SOLUTIONS е насочена кон мали компании со возен парк со еден автомобил, како и на средни и мултинационални кампањи и на нивните вработени кои имаат право да користат службени автомобили. Како наш корпоративен клиент, можете да набавите автомобил од возниот парк на SUZUKI под исклучително привлечни услови: Професионален личен став од нашиот експерт за корпоративна продажба Поволни услови при продажба, согласно потпишување на меѓународни и национални договори Индивидуални попусти од продажба, согласно со бројот на купени автомобили Договори за специјални услуги Повластени услови за финансирање Клиенти кои можат да имаат корист од нашата програма SUZUKI CORPORATE SOLUTIONS се следниве: Компании кои ќе купат еден или повеќе автомобили во рок од една календарска година Сите меѓународни компании кои потпишуваат меѓународни договори International Framework Agreements (IFA) со SUZUKI за набавка на автомобили Сите национални компании кои имаат потпишано National Framework Agreement (NFA) со овластени филијали и застапници во земјата за набавка на автомобили SUZUKI Компании за изнајмување автомобили Компаниите за лизинг кои управуваат со возни паркови Владини институции и организации Државни и јавни институции и организации Амбасади и конзулати Ако сте подготвени и сакате да направите пробен возен тест или да добиете лична консултација од нашите експерти за корпоративна продажба во претходно договорено време и место што е погодно за вас, ние Ви стоиме на располагање.

Тест возење​

SUZUKI Македонија нуди тест возење за целата своја гама, на кое може одблиску да се запознаете со кваитетите на секој модел поединечно. На првата средба со SUZUKI, со удобно возачко седиште и непречен старт на моторот, разбирате дека овој автомобил Ви нуди нов начин на живот. Ќе се уверите, само доколку направите тест возење. Закажете тест возење на 02 / 3089 088. Нашиот персонал ќе ве контактира во рок од 48 часа за да ги добиете деталите за едно ново и неверојатно искуство наречено SUZUKI.

Старо за ново​

Програмата старо за ново е дизајнирана со внимание и разбирање за вашите потреби за тоа да го продадете вашиот постојан автомобил лесно и евтино, без оглед на неговиот бренд и да го замените со нов. Со тоа, добивате крајна можност да го поседувате најновиот модел на SUZUKI без да губите време во потрага по купувач за вашиот постојан автомобил, дури и во случај на лизинг. Сè што треба да сторите е да ја искажете вашата желба да го откупите вашиот автомобил и, заедно со претходните подготовки, да го доставите до нашиот стручен тим. Ние ќе одредиме фер цена за автомобилот врз основа на неговата возраст, километража, техничка состојба и целокупниот изглед и состојба на возилото. Исто така ќе ги земеме предвид трендовите на цените на пазарот на половни автомобили во Македонија и директно ќе ја пренасочиме финансиската проценка на вашиот нов избор. SUZUKI го задржува правото да одбие набавка на автомобил на кој што не може да се докаже неговото потекло и историјата на услуги; неговата прва регистрација е пред повеќе од седум години и има опсег од над 100.000 Km.

Продажба на оригинални резервни делови​

SUZUKI Македонија нуди тест возење за целата своја гама, на кое може одблиску да се запознаете со кваитетите на секој модел поединечно. На првата средба со SUZUKI, со удобно возачко седиште и непречен старт на моторот, разбирате дека овој автомобил Ви нуди нов начин на живот. Ќе се уверите, само доколку направите тест возење. Закажете тест возење на 02 / 3089 088. Нашиот персонал ќе ве контактира во рок од 48 часа за да ги добиете деталите за едно ново и неверојатно искуство наречено SUZUKI.

Продажба на оригинални додатоци​

Ние разбираме колку е посебен вашиот животен стил и затоа Ви нудиме можност да го направите вашиот SUZUKI автомобил и / или мотоцикл уникатен. Нашиот широк спектар на додатоци ќе ви помогне да го прилагодите вашето возило кон вашите специфични потреби за да можете да уживате во уште поголема погодност и задоволство додека возите.

Гаранција

SUZUKI нуди посебни услуги за гаранција за сите производи купени од официјалната мрежа за застапништво во земјата, со гаранција која стапува на сила од денот на купување на производот, како што е прикажано во придружната брошура за гаранција. Побарувања за гаранција на SUZUKI може да се достават до SUZUKI за време на гарантниот период за дефекти во материјалите или изработката, за што може да се најдат информации во брошурата за услуги. Изведбата на производот SUZUKI бара совесен став на неговиот сопственик и усогласеност со упатствата во прирачникот. Ако имате какви било сомневања или ви треба појаснување во врска со употребата на вашиот брендиран SUZUKI автомобил, мотор и / или бродски мотор, Ве молиме не двоумете се да контактирате со вашиот најблизок овластен сервисен центар (видете контакти овде). Ве молиме имајте предивд дека ниту една поправка извршена во гарантниот рок не ја обновува гаранцијата на производот. 5 години гаранција или 100.000 Km (зависно што прво ќе се оствари);